Over FlexVisie

Over FlexVisie

FlexVisie aan het werk

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor logistiek, productie, transport en schoonmaak.

Onze missie

In de veranderende omgeving van de arbeidsmarkt speelt de mens een grote rol. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens. Binden, boeien en behouden is van deze tijd. De tijden van CV’s schuiven is voorbij! Klanten groot en klein hebben behoefte aan maatwerk. In deze veranderende markt ligt kracht bij passie en aandacht. Dit weten we bij FlexVisie te bereiken.

Direct contact

Kennisbank

FlexVisie Uitzenden heeft een eigen kennisbank die fungeert als een digitale bibliotheek van informatie en kennis. Deze kennisbank kan zowel intern als extern worden gebruikt door medewerkers en klanten om snel antwoorden te vinden op vragen en oplossingen te bieden voor problemen. In de FlexVisie Uitzenden kennisbank vindt u verschillende soorten informatie, zoals handleidingen, instructies, procedures en FAQs. Het doel van deze kennisbank is om informatie gemakkelijk toegankelijk te maken, waardoor het werk efficiënter en effectiever kan worden uitgevoerd.

Ga aan de slag

Maak alvast digitaal kennis met het team van FlexVisie Uitzenden

Video afspelen

Dit zijn onze vestigingen

Enschede

Institutenweg 39

Almelo

Windmolen 14-A

Deventer

Schonenvaardersstraat 14

Zwolle

Popovstraat 56

De perfecte match!

Neem contact op met een FlexVisie Uitzenden locatie bij jou in de buurt!

Onze locaties