Over ons

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor logistiek, productie, transport en schoonmaak.

In de veranderende omgeving van de arbeidsmarkt speelt de mens een grote rol. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens. Binden, boeien en behouden is van deze tijd. De tijden van CV’s schuiven is voorbij! Klanten groot en klein hebben behoefte aan maatwerk. In deze veranderende markt ligt kracht bij passie en aandacht. Dit weten we bij FlexVisie te bereiken.

Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij, namelijk:

  • Logistiek;
  • Transport;
  • Productie;
  • Schoonmaak.

FlexVisie Uitzenden heeft een regionale dekking met plus minus 50 km rondom Enschede. Wij weten als geen ander wat er allemaal in jouw regio speelt als specialist in de bovenstaande specialisaties.

Wilt u meer weten over onze missie en dienstverlening? Neem dan contact met ons op of kom dan eens langs voor een kop koffie aan de Institutenweg 39 te Enschede! Wij denken graag mee in de mogelijkheden voor succes van het menselijk kapitaal bij uw organisatie.