Operator Verpakkingen

Ben jij een (m/v) die graag in 5-ploegen werkt? Dus 6 dagen werken en vervolgens 4 dagen weekend? Dan klinkt deze vacature jou waarschijnlijk als muziek in de oren!

Functieomschrijving

De werkzaamheden bestaan uit het verplaatsen en stapelen van kunststof producten naar de tussenopslag. Het is belangrijk dat jij hierbij de kwaliteit controleert zodat er een goed eindproduct wordt afgeleverd. Jij haalt ook af en toe de bezem erdoor, een schone werkplek is immers belangrijk. Mochten er storingen of knelpunten zijn dan los jij deze op of je schakelt iemand in. De werktijden zijn van 6:00 t/m 14:00 (ochtendploeg), 14:00 t/m 22:00 (middagploeg) en 22:00 t/m 6:00 (nachtploeg).  

Wil jij graag werken bij een zeer gezellig en informeel bedrijf en direct op contract bij de opdrachtgever? Solliciteer dan vandaag nog!

Wie ben jij?
  • Je werkt graag in een productieomgeving in 5-ploegen;
  • Je bent per direct beschikbaar;
  • Je spreekt Nederlands;
  • Je bent betrouwbaar en een prettige collega.
Wat kun je verwachten?
  • Fijn werkrooster, 6 dagen werken en 4 dagen vrij!;
  • Direct bij de opdrachtgever op contract;
  • Een goede ploegentoeslag van 33,6%;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10km;
  • Gratis certificaten behalen. 
Bedrijfsomschrijving

24 uur per dag, 7 dagen per week produceert EuroMouldings geblazen kunststof verpakkingen als flessen, jerrycans en technische artikelen. Dat doen we door middel van extrusion blow moulding. Wij blazen enkelvoudig, dubbelvoudig of viervoudig. Verpakkingen met een inhoud van 100 ml, 30 liter of iets ertussenin: door onze grote verscheidenheid aan machines kunnen wij het regelen voor u.

Wie zijn wij?

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek.

Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Solliciteer op de vacature: Operator Verpakkingen

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen voor sollicitatie doeleinden.

Vacature details

07-10-2021
Nijverdal
Regio Oost,
Productie,
40 uur

Meer weten over deze vacature?
Rowin ter Haar
Accountmanager
06-86806478