Magazijnmedewerker Dagdienst

€ 2.400 - € 2.600 bruto per maand? Werk jij graag in de dagdienst en geef jij elk bedrijf een kwaliteitsimpuls met jou kennis en ervaring logistiek? Wij zijn bij voorkeur op zoek naar kandidaten die minimaal 3 jaar logistieke ervaring hebben!

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in Almelo zijn wij op zoek naar een fulltime allround logistiek medewerker met een geldig heftruck- en/of reachtruckcertificaat. Het gaat om een functie in de dagdienst. Het bedrijf wil graag een kwaliteitsimpuls van goede en ervaren krachten met bij voorkeur een MBO-3/4 werk- en denkniveau. Naast het laden en lossen met een EPT-wagens en heftruck/reachtruck houd jij je ook bezig met de interne transport van de productieafdelingen, controle van inkomende goederen en administratieve handelingen.

Wie ben jij?
  • Minimaal 3 jaar logistieke ervaring;
  • Een geldig heftruck- en/of reachtruckcertificaat;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
Wat kun je verwachten?
  • Een uitdagende functie in de dagdienst met flexibele starttijden;
  • Een uitstekend salaris tussen € 2.400 - € 2.600 bruto per maand;
  • Een baan voor langere tijd met oog op vast;
  • Een professionele organisatie met een informele werksfeer.
Bedrijfsomschrijving

Een high-tech organisatie gevestigd in Almelo. 

Wie zijn wij?

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek.

Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Vacature details

24-12-2021
Almelo
Regio Oost,
Techniek,
40 uur

Meer weten over deze vacature?
Jan Pieter Drost
Vestigingsmanager
06-51486666