FlexVisie Uitzenden

Aankomend Operator Smeermiddelen

Wil jij een nieuwe uitdaging als Operator in ploegen? Heb jij ervaring als Productiemedewerker en wil jij graag je kennis verbreden? Dan is de functie Aankomend Operator Smeermiddelen perfect voor jou!

Functieomschrijving

Jij bent een enthousiaste nieuwe collega die het team komt versterken. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het optimaliseren van het productieproces. Naast het bedienen van de machines hoort het ombouwen van de machines ook bij jouw werkzaamheden. Ook het instellen en programmeren zal je zelfstandig uitvoeren. Heb je hier nog geen ervaring mee? Geen probleem! Dit leer je tijdens je werkzaamheden. De functie is in 3-ploegen maar in de toekomst kan het zijn dat de functie in de 2 ploegen zal raken. 

Wie ben jij?

Wie zoeken wij?

  • Fulltime beschikbaar voor ploegen;
  • Ervaring als Productiemedewerker in een Productiebedrijf;
  • Je spreekt de Nederlandse taal goed. 

Wat kun je verwachten?

Wat krijg jij?

  • Een salaris tussen €14,86 en €15,80 per uur inclusief toeslagen;
  • Ploegentoeslag van 12% in de 2 ploegen en 19% in 3 ploegen;
  • Vaste uren met oog op vast bij het bedrijf;
  • Diverse opleidingsmogelijkheden als bijv. Operator;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
  • Een reiskostenvergoeding.

Bedrijfsomschrijving vacature

Het bedrijf is al ruim 40 jaar de grootste Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen. De producten dragen goedkeuringen van diverse motorvoertuigfabrikanten en zijn en inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar. Daarnaast worden de producten veelvuldig gebruikt en getest in de professionele auto- en motorsport.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Zie jij jezelf al aan het werk als Aankomend Operator? Solliciteer dan via het formulier of stuur je cv naar almelo@flexvisie.nl. We nemen z.s.m. telefonisch contact met je op.

Meer weten over deze vacature?
Manager FlexVisie International
Sylwia Krauze
skrauze@flexvisie.nl