FlexVisie Uitzenden

Accountmanager Enschede

Hoe jouw nieuwe collega’s FlexVisie omschrijven? Een Ondernemende en verantwoordelijke club mensen die op een persoonlijke en passievolle wijze staan voor hun vak en dat met gezellige humor elke dag samen dat verschil maken voor onze klanten & medewerkers. Een hechte groep mensen die samen lunchen in de middag op de vestiging, einde van de dag ook niet vies is van een potje paddelen of een pijltje gooien. We houden niet van standaard, we houden van out-of-the-box denken en er zelf een feestje van maken. Uiteraard moet succes gevierd worden en dat doen we op z’n tijd! Maar wij zijn ook die club die wil winnen; het verschil maken!

Functieomschrijving

Werken bij FlexVisie als accountmanager.
Als accountmanager bij FlexVisie laat jij de business groeien! Jij bent het klankbord en sparringpartner voor onze middelgrote klanten en je bouwt dagelijks aan duurzame relaties. Je doet dit o.a. door de klant te bezoeken. Het antwoord ‘nee’ is voor jou het begin van jouw uitdaging.

Daarnaast heb je een constante focus op je cijfers en resultaten. Je ziet het als een uitdaging om samen met de recruiters je eigen vacatures te vervullen. Met de vestigingsmanager spar je over je commercieel plan en bedenk je samen een strategie om de bedrijven die jij gaaf vind voor je te gaan winnen! Prospects zijn toekomstige klanten die nog niet weten hoe goed jij bent in je vak om hun bedrijf verder te helpen met arbeidsvraagstukken.

Samen met de recruiter ga jij naar de klant om een perfect profiel op te stellen zodat de werving kan starten! De recruiter koppelt zelfstandig terug naar de klant en hou jouw op de hoogte over de beschikbare kandidaten. Samen ontzorg je de klant en bezorg je mensen een mooie (nieuwe) baan.

Wie ben jij?

 • Ervaring in een commerciële functie;
 • De nodige dosis overtuigingskracht;
 • Een ondernemersmentaliteit;
 • Passie voor werk & drive om te willen winnen!
 • De capaciteiten om een gelijkwaardige gesprekspartner voor je klanten & medewerkers te zijn;
 • Beetje gek zijn!

Wat kun je verwachten?

 • Erg net salaris tussen de €2.850,- en €3.500,- bruto p.m. op basis  van kennis en ervaring ;
 • Een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak;
 • Aantrekkelijke bonusregeling die maandelijks wordt afgerekend! Vanaf dag 1 deel je hierin mee;
 • Focus op jouw groei en ontwikkeling. Bootcamps, opleidingen, trainingen, De FlexVisie boekenclub. Alles op jouw wereld breder en mooier te maken!
 • FlexVisie Talentpool! Management development trajecten om doorgroeimogelijkheden te creëren en zo onze eigen managers klaar te stomen voor  binnen onze ambitieuze club.
 • 31,5 vakantiedagen per jaar;
 • Alles goed geregeld rondom je pensioen;
 • Leuke vrijdagmiddagborrels & top zomerfeestjes.

Bedrijfsomschrijving vacature

FlexvVsie Uitzenden is met vestigingen in Enschede, Almelo en Deventer een kleine, maar snelgroeiende ambitieuze uitzender op het gebied van productie- en logistiekpersoneel. Nu drie vestigingen maar onze ambitie reikt verder! De rest van Nederland willen wij laten weten hoe leuk wij zijn!  Om deze ambitie & groei te kunnen waarmaken zoeken wij nieuwe collega’s,

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Ben jij onze nieuwe collega?

Zie jij jezelf als een collega? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct solliciteren of gewoon ff op de koffie komen om kennis te maken. Wil je eerst antwoord op je vragen? Mail, bel of app dan naar Sandor Görtz, die van personeelszaken, via sgortz@flexvisie.nl / 06-223 760 86.

Meer weten over deze vacature?
Vestigingsmanager
Rowin ter Haar
rterhaar@flexvisie.nl