FlexVisie Uitzenden

Allround Logistiek Wonder!

Wil jij het hart van ons logistieke proces zijn? Ben jij die veelzijdige logistieke held die ons team compleet maakt? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou!

Functieomschrijving

Als Allround Logistiek Wonder ben jij de spin in het web waar alles om draait. Van het vakkundig ontvangen en controleren van binnenkomende goederen tot het verzendklaar maken van orders, jij draait er je hand niet voor om. Je hebt ervaring met de hef- en reachtruck of je bent bereid om een cursus te volgen. 

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand die:

  • Ervaring heeft in de logistiek en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken;
  • Een scherp oog heeft voor detail en altijd streeft naar perfectie;
  • Goed kan communiceren en een echte teamspeler is;
  • Flexibel is en zichzelf constant wil blijven ontwikkelen.

Wat kun je verwachten?

Wat kan je van ons verwachten:

  • Een competitief salaris tussen de €14 – €17,- en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is;
  • Kansen om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen;
  • Uitzicht op een vast dienstverband binnen het bedrijf.

Bedrijfsomschrijving vacature

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor logistiek, productie en transport.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Klaar om de wereld van logistiek te veroveren? Solliciteer vandaag nog en laat ons zien waarom jij het Allround Logistiek Wonder bent waar wij naar op zoek zijn! We kunnen niet wachten om kennis met je te maken!

Meer weten over deze vacature?
No data was found