FlexVisie Uitzenden

Allround Logistiekmedewerker

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je een cruciale rol speelt in het logistieke proces van ons bedrijf? Heb je ervaring in de logistiek en ben je op zoek naar een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als Allround Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor diverse taken binnen ons logistieke proces. Je zorgt voor een vlotte ontvangst en controle van inkomende goederen, waarbij nauwkeurigheid en efficiëntie centraal staan. Je werkt met verschillende logistieke systemen en software om de goederenstroom te beheren en te optimaliseren.

Jouw taken omvatten onder andere het picken van orders, het verpakken van producten voor verzending, en het verzendklaar maken van goederen. Daarnaast draag je zorg voor het beheer van de voorraadniveaus en voer je regelmatig inventarisaties uit om de voorraadnauwkeurigheid te waarborgen.

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met:

  • Ervaring in een logistieke functie;
  • Kennis van logistieke processen en systemen;
  • Nauwkeurigheid en oog voor detail;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Een flexibele instelling en teamspirit.

Wat kun je verwachten?

Wat bieden wij:

  • Een marktconform salaris tussen de €14,5 – 17,5,- en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische werkomgeving;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
  • Mogelijkheden in de dagdienst en ploegen;
  • Uitzicht op een vast dienstverband.

Bedrijfsomschrijving vacature

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor logistiek, productie en transport.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu en word onderdeel van ons team als Allround Logistiek Medewerker!

Stuur je CV en motivatiebrief naar Almelo@flexvisie.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!

Meer weten over deze vacature?
No data was found