FlexVisie Uitzenden

Allround Productiemedewerker dagdienst

Wil jij deel uitmaken van een toonaangevend bedrijf dat totaaloplossingen biedt voor de carrosserie- en trailerbouw in Almelo? Ben je klaar om je vaardigheden in te zetten en te groeien binnen een dynamische productieomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als allround medewerker productie krijg je de kans om alle facetten van het productieproces te leren. Je zult betrokken zijn bij diverse taken, waaronder schaven, zagen, afkorten, bundelen, coderen en het controleren van inkomende en uitgaande goederen. Met je team van 15 enthousiaste collega’s ben je verantwoordelijk voor het produceren van hoogwaardige hardhouten maatvloeren voor de klanten in de carrosserie- en trailerbouwsector. Hoewel werkervaring in houtbewerking en/of een opleiding in deze richting een voordeel is, zijn enthousiasme en leergierigheid even belangrijk. Ze bieden ook de mogelijkheid om een heftruckcertificaat te behalen.

Wie ben jij?

Vereisten:

  • Je bent op korte termijn beschikbaar;
  • Bereidheid om fulltime (37 uur per week) te werken;
  • Een hands-on mentaliteit;
  • Technisch affiniteit of ervaring in een soortgelijke sector;
  • In het bezit van een heftruckcertificaat (is een pré).

Wat kun je verwachten?

Wij bieden:

  • Een competitief salaris tussen de €2400,- en €3000,- in de maand afgestemd op jouw ervaring en vaardigheden;
  • Uitdagende en gevarieerde taken in een stimulerende werkomgeving;
  • Mogelijkheden tot ontwikkeling;
  • De kans om deel uit te maken van een bedrijf dat zich richt op kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid;
  • Uitzicht op een vast contract!

Bedrijfsomschrijving vacature

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte hardhouten vloeren en een breed scala aan accessoires, waaronder hoogwaardige triplex platen. Het bedrijf, bestaande uit 25 toegewijde professionals, streeft naar voortdurende verbetering en innovatie om hun klanten de beste producten te bieden.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Ben je klaar om je carrière te starten of voort te zetten bij een uitdagende bedrijf? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar onze recruiter Yunus Bayram 06-51339151 en we plannen graag een kennismakingsgesprek met jou in. We kijken ernaar uit om te zien hoe jij het team kunt versterken en bij kunt dragen aan hun succes!

Meer weten over deze vacature?
Accountmanager
Tess van den Berg
tvandenberg@flexvisie.nl