FlexVisie Uitzenden

Assemblage Medewerk(st)er 3-ploegen

Toe aan een nieuwe en leuke uitdaging als Assemblage Medewerk(st)er waar je geen ervaring voor nodig hebt? Ben jij een echte teamplayer en wil jij graag bijdragen aan de verbetervoorstellen? Dan ben jij op het juist adres! Voor een gezellig bedrijf in Haaksbergen zijn wij opzoek naar Assemblage medewerkers voor een langere tijd. Je krijgt in deze functie een uitstekend salaris tussen de €2400,- en €2800,- bruto per maand (incl. ploegentoeslag) met hele goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Ben jij nu al enthousiast geraakt? Neem dan snel de vacature door!

Functieomschrijving

Bij een bedrijf in Haaksbergen produceren ze de beste spiraalzeven ter wereld, deze worden wereldwijd geleverd. Een spiraalzeef is de band waarop het papier wordt gedroogd. Ze leveren de zeven aan papierproducenten. Als Assemblage Medewerker ga jij spiraalzeven maken voor de papierindustrie. Ken jij spiraalzeven nog niet? Geen probleem! Dit word je intern goed uitgelegd.  

Wie ben jij?


Jij bent één van onze Assemblage medewerkers die zich bewust is in deze functie over de processen en weet deze te kunnen toepassen, daarom stellen wij een aantal eisen waarover jij beschikt.

  • Jij bent beschikbaar in 3 ploegen;
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
  • Je bent collegiaal, sociaal en hebt een goede werkinstelling;
  • Jij bent een echte teamspeler.

Wat kun je verwachten?

  • Een uitstekend salaris tussen de €2400,- en €2800,- bruto per maand (incl. ploegentoeslag);
  • Ploegentoeslag (20%);
  • Een baan met veel doorgroeimogelijkheden;
  • Een pensioenregeling en kilometervergoeding;
  • Een fulltime dienstverband met uitzicht op vast.

Bedrijfsomschrijving vacature

Technisch productiebedrijf waar ze kunststof matten maken voor in de papierindustrie

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.
Meer weten over deze vacature?
Accountmanager
Aicha Middelwijk
amiddelwijk@flexvisie.nl