FlexVisie Uitzenden

Assemblage Medewerk(st)er

Toe aan een nieuwe en leuke uitdaging als Assemblage Medewerk(st)er waarbij je geen ervaring voor nodig hebt? Ben jij een echte teamplayer en wil jij graag bijdragen aan de verbetervoorstellen? Dan ben jij op het juist adres! Voor een gezellig bedrijf in Haaksbergen zijn wij opzoek naar Assemblage medewerkers voor een langere tijd. Je krijgt in deze functie een topsalaris een uitstekende salaris tussen de €2400,- en €2800,- bruto per maand (incl. Ploegentoeslag) met hele goede arbeidsvoorwaarden zoals doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Ben jij nu al enthousiast geraakt? Neem dan snel de vacature door!

Functieomschrijving

Bij een bedrijf in Haaksbergen produceren ze de beste spiraalzeven ter wereld, deze worden wereldwijd geleverd. Een spiraalzeef is de band waarop het papier wordt gedroogd. Ze leveren de zeven aan papierproducenten. Als Productie Medewerker ga jij spiraalzeven maken voor de papierindustrie, ken jij spiraalzeven nog niet? Geen probleem! Dit word je intern goed uitgelegd.  

Wie ben jij?


Jij bent één van onze Assemblage medewerkers die zich bewust is in deze functie over de processen en weet deze te kunnen toepassen, daarom stellen wij een aantal eisen waarover jij beschikt.

  • Je bent beschikbaar in 2 of 3 ploegen;
  • Jij hebt ervaring in een soort gelijke functie is een pre;
  • Je bent collegiaal, sociaal en hebt een goede werkinstelling;
  • Iemand met een gezonde werklust en een echte teamspeler.

Wat kun je verwachten?


Natuurlijk staat hier ook wat tegenover wat je terug kan verwachten.

  • Een uitstekende salaris tussen de €2400,- en €2800,- bruto per maand (incl. Ploegentoeslag);
  • Ploegentoeslag (20%);
  • Een baan met veel doorgroeimogelijkheden;
  • Een pensioenregeling en kilometervergoeding;
  • Een fulltime dienstverband met uitzicht op vast. 

Bedrijfsomschrijving vacature

Technisch productiebedrijf waar ze kunststof matten maken voor in de papierindustrie

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Hebben wij jouw interesse al opgewekt met deze vacature en wil jij morgen al direct starten? Ga niet langer wachten dan maar ga snel solliciteren! Dit kun je doen door het formulier in te vullen of je cv te sturen naar enschede@flexvisie.nl.

Meer weten over deze vacature?
Accountmanager
Aicha Middelwijk
amiddelwijk@flexvisie.nl