FlexVisie Uitzenden

Bijrijder chauffeur

Lijkt het jou leuk om de hele dag op pad te zijn samen met je collega’s? Ben jij fysiek topfit en zoek jij een afwisselende (bij)baan als Bijrijder? Voor een bedrijf in Rijssen zijn wij opzoek naar Bijrijder met afwisseling en uitdaging in je werk. Hierbij krijg je een uitstekende salaris tussen de €2300,- en €2600,- bruto per maand o.b.v. fulltime. Ga aan de slag als Bijrijder en start morgen nog in deze uitdagende functie. Raak jij al enthousiast? Lees dan verder en solliciteer snel!

Functieomschrijving

Iedere dag een ander huis, andere mensen en toch gaat alles volgens een werkbare planning, maar de klus moet natuurlijk wel af en dat voelt goed aan het eind van de dag. Met je collega’s vorm je een team. Je lacht met elkaar, sjouwt met elkaar, rijdt samen van deur tot deur. Kortom: je bent er ook voor elkaar. Je bent namelijk ook bezig met het aansluiten van de TV en stereo, het waterpas zetten van de piano en op de juiste wijze meubilair en spullen (de)monteren. Je bent pas klaar als alles staat, dus jij vindt het ook prima om eens langer door te werken. Je bent dagelijks onderweg met een chauffeur in een vrachtwagen of busje. Je levert meubels door Nederland, België en Duitsland. Het kan ook voorkomen dat je meerdere dagen onderweg bent. Je verblijft dan in een hotel wat geregeld wordt door het bedrijf.

Wie ben jij?

Je bent een gemotiveerde medewerker en klantvriendelijk die flink de handen uit de mouwen kan steken! Fysiek werk is geen probleem voor jou. Je bent enthousiast en gedreven. Je kunt werken in teamverband. Verder herken je jezelf in de volgende omschrijving:

 • Jij hebt bij voorkeur een rijbewijs B;
 • Jij hebt ervaring in een soortgelijke functie;
 • Jij bent netjes en representatief;
 • Jij spreekt bij voorkeur goed Nederlands;
 • Jij bent minimaal 2 dagen beschikbaar (kan ook fulltime).

Wat kun je verwachten?

Natuurlijk ga je niet voor niets aan de slag als Verhuizer. Je komt te werken voor één van onze opdrachtgevers en daar word je voor beloond. Bij deze Transport bedrijf zijn er kansen voor doorgroei- en opleidingsmogelijkheden binnen het bedrijf. Verder bieden we je dit:

 • Een goed salaris conform tussen de €2300,- en €2600,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring, opleiding en kwaliteiten);
 • Een leuke afwissende baan waar geen dag hetzelfde is;
 • Vergoeding van verblijfskosten omdat je onderweg bent;
 • Eventuele overuren worden met 130% vergoed;
 • Oog op een vaste baan;
 • Mogelijkheid om veel uren te maken;
 • Budget voor persoonlijke ontwikkeling.

Bedrijfsomschrijving vacature

Transport/ verhuisbedrijf

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Ben jij parttime of fulltime beschikbaar voor deze leuke afwisselende job? Wacht dan niet langer en solliciteer dan op deze functie! We nemen z.s.m. contact met jou op. Solliciteer dan via het formulier of stuur je cv naar almelo@flexvisie.nl.    

Meer weten over deze vacature?
No data was found