FlexVisie Uitzenden

Chauffeur B-rijbewijs

Ben jij in het bezig van een geldig B-rijbewijs en wil jij samen met een collega bijrijder grote producten, zoals meubels en dergelijke, afleveren bij diverse klanten in Nederland en België? Dan zoeken wij jou!

Functieomschrijving

In deze functie is geen dag hetzelfde. Je komt op verschillende plekken in Nederland en België en bent voornamelijk onderweg. Jij bezit over een dosis positieve energie en spierballen, je moet namelijk regelmatig sjouwen en bent daarnaast het visitekaartje van het bedrijf. Je bent iemand die vroeg kan opstaan en vind af en toe overwerken tegen betaling geen enkel probleem. Af en toe als bijrijder bijspringen vind jij ook niet erg. Deze baan is ook parttime mogelijk. 

Wie ben jij?

  • Jij hebt een geldig rijbewijs B (of zelfs C);
  • Jij bent iemand die goed kan rijden; 
  • Jij ben fysiek topfit en vind het leuk om te sjouwen;
  • Jij bent minimaal 2 dagen beschikbaar, 5 dagen kan uiteraard ook!

Wat kun je verwachten?

  • Een goed salaris tussen de € 2400 en € 2800 bruto per maand afhankelijk van ervaring en rijbewijs;
  • Voor overwerken krijg jij een toeslag van 130%;
  • Je krijgt een reiskosten vergoeding;
  • Je hebt oog een vaste aanstelling bij goed functioneren.

Bedrijfsomschrijving vacature

Transport/verhuisbedrijf in Rijssen. 

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Ben jij iemand die graag in de auto zit en het niet erg vindt om kilometers te vreten? Zoek jij zeer afwisselend werk waarbij jij gezellige met een collega op pad kan? Dan zoeken wij jou! Stuur jouw cv naar almelo@flexvisie.nl of solliciteer via het formulier. 

Meer weten over deze vacature?
Vestigingsmanager
Jan Pieter Drost
jpdrost@flexvisie.nl