FlexVisie Uitzenden

Commercieel medewerk(st)er binnendienst

Toekomstige collega! Ben je klaar om te rocken in de wereld van technische sales?

Functieomschrijving

We zoeken een Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst die onze kleine, maar dappere opdrachtgever komt versterken.

Wie ben jij?

Nu, laten we het hebben over jou. Onze opdrachtgever zoekt iemand met een MBO-diploma in de commerciële richting en liefst wat mooie sales certificaten op zak. Je moet de klanten kunnen betoveren met je uitstekende communicatie skills en je flexibele houding. Kennis van techniek en machinebouw is een dikke plus. We verwachten dat je met gemak offertes uit je mouw schudt, verkooporders regelt alsof het niets is en de klantenrelaties beheert alsof het je eigen familie is.

Wat kun je verwachten?

Wat krijg je ervoor terug? Een aantrekkelijk salaris tussen €2900 en €3400 per maand, afhankelijk van wat je meebrengt. We gooien er ook een laptop en telefoon bij, zodat je altijd connected bent. De werkomstandigheden zijn top-notch, je krijgt alle ruimte voor zelfontplooiing en als kers op de taart bieden kun je bij goed functioneren in aanmerking komen voor een vast contract. Plus, de werksfeer? Die is ongeëvenaard gezellig. Als je op zoek bent naar een growth job waar je ook nog eens je eigen draai aan mag geven, dan zit je hier gebakken!

Je kunt kiezen voor een 32- tot 40-urige werkweek.

Bedrijfsomschrijving vacature

De vibe van de opdrachtgever is vriendelijk, de aanpak is hands-on, en het speelveld is de spannende tech-sector. Dit is geen eentonige baan; verwacht een creatieve, dynamische rol waar jouw inzicht en pit het verschil maken.

Je werkt gezellig op locatie (100%)

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

We willen zo snel mogelijk met je aan de slag, maar we snappen dat goed overleg belangrijk is. Dus, zin in een nieuwe uitdaging waar je echt je tanden in kunt zetten? Stuur je cv onze kant op. We kunnen niet wachten om te zien wat je in huis hebt! Let’s build something great together!

FlexVisie Uitzenden is een uitzendbureau (Recruitment Agency) met vestigingen in Almelo, Enschede en Deventer. Wij helpen mensen aan werk. Vooral in de productie en logistiek. We vinden het belangrijk om goed naar mensen te kijken en ze te begeleiden. Opleidingen, job coaching en persoonlijke hulp zorgen ervoor dat mensen de juiste baan vinden. Bij FlexVisie Uitzenden krijgen talenten de kans om zich te ontwikkelen bij bedrijven die net zo gepassioneerd zijn als wij.

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een mail naar sdepagter@flexvisie.nl of neem direct contact op via mijn nummer Stefanie de Pagter: 06-86883792. Dan ga ik zo snel mogelijk met je in gesprek!

Meer weten over deze vacature?
Recruiter
Stefanie de Pagter
sdepagter@flexvisie.nl