FlexVisie Uitzenden

Heftruckchauffeur Dagdienst High-tech

Heb jij naast de reguliere heftruck ook ervaring met grotere heftrucks? Ben jij per direct beschikbaar in de dagdienst en kun jij goed zelfstandig werken? Solliciteer dan direct!

Functieomschrijving


Voor een high-tech bedrijf in Almelo zoeken wij per direct een ervaren heftruckchauffeur die de Nederlandse taal beheerst en ook kan rijden op 10- of 16-tons heftrucks. Jij bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van diverse (grote) materialen. Jij weet hij je beheerst en netjes moet rijden en doet dit met veel zelfvertrouwen. De werktijden zijn flexibel in te delen tussen 7:00 en 18:00. 

Wie ben jij?

  • Jij hebt ervaring met grotere (zware) heftrucks; 
  • Jij hebt een hijscertificaat of bent bereid deze te halen; 
  • Jij bent beschikbaar in de dagdienst; 
  • Jij spreekt goed tot uitstekend Nederlands.

Wat kun je verwachten?

  • Een goed salaris tussen de € 15,46 en € 16,44 bruto per uur;
  • Een fulltime baan met een garantie van 40 uur;
  • Een prettige werkomgeving bij een groot en financieel stabiel bedrijf;
  • Een reiskostenvergoeding tot 45 kilometer.

Bedrijfsomschrijving vacature

Het bedrijf realiseert systeemintegraties van mechatronische (sub)systemen en modules voor OEM’s van hightech kapitaalgoederen. Als systeemleverancier beslaat onze waardeketen alles van (co-)ontwerp tot onderdelenproductie, montage en kwaliteitscontrole.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Heb jij interesse in deze uitdagende dagdienstfunctie in de logistiek in Almelo? Solliciteer dan direct! 

Meer weten over deze vacature?
Vestigingsmanager
Jan Pieter Drost
jpdrost@flexvisie.nl