FlexVisie Uitzenden

Heftruckchauffeur

Hey daar! Ben je gepassioneerd over het besturen van een heftruck alsof het een verlengstuk van jezelf is? En werk je graag in een “koude” productieomgeving. Dan hebben we goed nieuws voor je! Onze opdrachtgever zoekt een vlotte productie/heftruckchauffeur. Bij hen draait alles om het optimaal benutten van kalfs- en koeienhuiden.

Functieomschrijving

Ben jij iemand die graag het verschil maakt in een dynamische, internationale omgeving? Top, want we hebben jou nodig in Deventer! We zijn per direct op zoek naar een Heftruckchauffeur voor één van onze opdrachtgevers. 

Wie ben jij?

Laten we het even hebben over wat je in huis moet hebben: een heftruckcertificaat, wat praktijkervaring en een goede beheersing van de Nederlandse taal. Opleidingsniveau? VMBO of MBO is prima. Je krijgt bij ons de kans om 40 uur per week te shinen, goederen te laden en lossen, pallets te navigeren, en te zorgen voor een veilige werkomgeving.

Wat kun je verwachten?

Wat valt er in jouw portemonnee? Denk aan een salaris tussen de €2400 en €2900 per maand! En daar stoppen de extraatjes niet: we bieden ook nog eens een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Voeg daar een gezellige werksfeer aan toe, en je hebt een plek waar je elke dag met plezier naartoe komt.

Deze functie is 100% ter plaatse, wat betekent dat je lekker in de actie staat, omringd door de leuke collega’s!

Bedrijfsomschrijving vacature

Misschien bestuur je al ergens anders een heftruck, maar bij onze opdrachtgever vind je meer dan alleen een baan. Zij zijn een dynamisch, internationaal bedrijf met een hart voor wat zij doen. Je scoort fijne collega’s, een goede sfeer en – als kers op de taart – uitzicht op een vast contract als je ze omverblaast met je talent.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Enthousiast? Mooi! We willen zo snel mogelijk van start, maar we vinden het belangrijk dat het jou ook uitkomt. Dus, laat ons weten wanneer je beschikbaar bent en hopelijk stuur jij binnenkort onze heftrucks door het magazijn als een pro. Stuur je CV en een korte motivatie en wie weet ben jij onze nieuwe collega!

FlexVisie Uitzenden is een uitzendbureau (Recruitment Agency) met vestigingen in Almelo, Enschede en Deventer. Wij helpen mensen aan werk. Vooral in de productie en logistiek. We vinden het belangrijk om goed naar mensen te kijken en ze te begeleiden. Opleidingen, job coaching en persoonlijke hulp zorgen ervoor dat mensen de juiste baan vinden. Bij FlexVisie Uitzenden krijgen talenten de kans om zich te ontwikkelen bij bedrijven die net zo gepassioneerd zijn als wij.


Meer weten over deze vacature?
Administratief medewerker
Brent Prijs
bprijs@flexvisie.nl