FlexVisie Uitzenden

HR Adviseur

Hey daar, toekomstige HR Adviseur! Ben jij iemand die graag het verschil maakt in een dynamische, internationale omgeving? Top, want we hebben jou nodig in Apeldoorn! Bij ons krijg je de kans om jouw HR-skills te laten schitteren in een bedrijf waar de producten de hele wereld over gaan. Wij zoeken tijdelijk jouw expertise om ons team te versterken. Ben jij de topper die wij zoeken?

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever in Apeldoorn is op zoek naar een enthousiaste en stressbestendige HR Adviseur. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar jij het aanspreekpunt bent voor manager en medewerkers voor diverse HR vraagstukken? Kijk dan snel naar deze vacature!

Wie ben jij?

Wat verwachten we van jou? Nou, als onze ideale kandidaat heb je een HBO-achtergrond in HRM. Of je bent misschien zelfs geschoold tot Post-HBO HR-adviseur. Je bent een kei in communiceren, kent de HR-wetgeving op je duimpje, neemt makkelijk besluiten en bent een organisatorisch wonder. En dat allemaal 24 tot 32 uurtjes per week, gewoon gezellig bij ons op locatie.

In je rol ben je het aanspreekpunt voor managers en medewerkers, geef je advies, manage je het wervings- en selectieproces, houd je je bezig met verzuimmanagement en zorg je dat de personeelsdossiers piekfijn in orde zijn. Daarnaast draag je bij aan HR-projecten die onze processen en procedures naar een hoger niveau tillen.

Wat kun je verwachten?

Waarom je echt even moet doorlezen? Nou, wij bieden je niet alleen een marktconform salaris tussen de €2800 en €4100 per maand, maar ook een pakket aan voordelen waar je blij van wordt. Denk aan een reiskostenvergoeding, een uitdagende job, een goed salaris (dat zeiden we al, maar is het benoemen waard), prima secundaire voorwaarden, zelfstandigheid, een prettige werksfeer én een opleidingsbudget. Bij ons kun je echt je vleugels uitslaan!

Bedrijfsomschrijving vacature

De opdrachtgever is gevestigd in Apeldoorn en de producten van hen worden wereldwijd verkocht en geleverd.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Klinkt als jouw volgende uitdaging? Mooi! We willen graag zo snel mogelijk starten. We bespreken samen hoe en wanneer je kunt beginnen. Stuur ons je CV en wie weet zitten we binnenkort samen aan de koffie om de mogelijkheden te verkennen. Kan niet wachten om van je te horen!

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een uitzendbureau (Recruitment Agency) met vestigingen in Almelo, Enschede en Deventer. Wij helpen mensen aan werk. Vooral in de productie en logistiek. We vinden het belangrijk om goed naar mensen te kijken en ze te begeleiden. Opleidingen, job coaching en persoonlijke hulp zorgen ervoor dat mensen de juiste baan vinden. Bij FlexVisie Uitzenden krijgen talenten de kans om zich te ontwikkelen bij bedrijven die net zo gepassioneerd zijn als wij.

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een mail naar sdepagter@flexvisie.nl of neem direct contact op via mijn nummer Stefanie de Pagter: 06-86883792. Dan ga ik zo snel mogelijk met je in gesprek!

Meer weten over deze vacature?
Recruiter
Stefanie de Pagter
sdepagter@flexvisie.nl