FlexVisie Uitzenden

Kwaliteitscontroleur Industriële Schoonmaak (Vaste dienst)

Ben jij de Sherlock Holmes van de schoonmaakwereld? We zoeken een pientere Kwaliteitscontroleur Industriële Schoonmaak voor een vaste missie bij een van de koplopers in de vleesverwerkende industrie.

Functieomschrijving

Hier is geen dag hetzelfde, en jouw scherpe oog zorgt ervoor dat zij hun hoge standaarden behouden. In deze internationale en dynamische omgeving ben jij de sleutel tot succes en kwaliteit.

Wie ben jij?

Wat verwachten we van jou? Je hebt een Vca-certificaat op zak, een achtergrond in schoonmaakopleidingen en je snapt alles van hygiëne. Met jouw oog voor detail, analytische skills en uitmuntende communicatievermogen houd je de kwaliteit in topvorm. Je bent flexibel qua uren en taken, en je hebt een pro voor rapporteren en documenteren. Geen specifieke graad vereist, maar wel ervaring in een soortgelijke functie.

Je zal 40 uur per week de kwaliteitscontroleur zijn. Steekproeven nemen, rapporten tikken, en adviseren over de schoonmaakwerkzaamheden – allemaal ter plaats bij onze opdrachtgever, waar de actie is, een goede werksfeer en fijne collega’s!

Wat kun je verwachten?

Wat hebben wij jou te bieden? Een aantrekkelijk maandsalaris van minimaal €2450, een aangename werkdruk waarbij je je tanden kunt zetten in uitdagend werk. Je krijgt een vergoeding voor je reiskosten, de ruimte om zelfstandig te werken en een gezellige werksfeer. En hey, als je al ergens anders de lakens uitdeelt over de schoonmaak, waarom de overstap wagen? Nou, bij ons krijg je flexibele en vaste uren van 15.00 uur tot het einde, wat ongeveer om 20:00 is, controle en ben je zelf niet degene die de vloeren boent. Je bent de dirigent, niet de muzikant!

Bedrijfsomschrijving vacature

De opdrachtgever is gevestigd in Apeldoorn en de producten van hen worden wereldwijd verkocht en geleverd.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Klaar om te beginnen? Perfect! We willen natuurlijk zo snel mogelijk starten, maar we vinden het belangrijk dit samen met jou af te stemmen. Zet je speurneus op en laat van je horen door je CV in te sturen. Laten we samen zorgen voor een smetteloze werkomgeving bij onze opdrachtgever.


Meer weten over deze vacature?
Administratief medewerker
Brent Prijs
bprijs@flexvisie.nl