FlexVisie Uitzenden

Logistiek medewerker 2-ploegen Almelo

Heb jij enige ervaring in de logistiek en spreekt een functie in de goederenontvangst, orders picken en/of intern transport jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor deze functie krijg je een uitstekende salaris tot €3.500 bruto per maand. Lees snel de vacature door en kom morgen nog op gesprek voor deze uitdagende functie!

Functieomschrijving

In deze functie kun jij voor verschillende logistieke taken verantwoordelijk zijn, namelijk: de ontvangst van binnenkomende goederen, het picken van de orders en het verzorgen van het interne transport middels een pushtruck en/of stapelaar. Het hebben van een heftruck en/of reachtruck certificaat is geen eis maar zeker een pré. Je kunt via ons gratis een certificaten. Je komt te werken in een high-tech omgeving waar hoogwaardige producten worden geproduceerd en bewerkt. 

Wie ben jij?

  • Jij hebt minimaal 2 jaar ervaring in een logistieke omgeving;
  • Jij hebt een MBO werk- en denkniveau;
  • Jij bent beschikbaar in 2-ploegen;
  • Jij spreekt goed tot uitstekend Nederlands.

Wat kun je verwachten?

  • Een goed salaris tussen de €3200 en €3.500 bruto per maand afhankelijk van ervaring en kennis;
  • Een fulltime baan met een garantie van 40 uur;
  • Een prettige werkomgeving bij een technisch en financieel stabiel bedrijf;
  • Een reiskostenvergoeding tot 45 kilometer.

Bedrijfsomschrijving vacature

Het bedrijf realiseert systeemintegraties van mechatronische (sub)systemen en modules van hightech kapitaalgoederen.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Heb jij interesse in deze 2-ploegen functie in de logistiek in Almelo? Solliciteer dan direct! Voor meer informatie kun je ook bellen met Stefan op 06-58963366.

Meer weten over deze vacature?
Recruiter
Stefan Brink
sbrink@flexvisie.nl