FlexVisie Uitzenden

Logistiek medewerker Sport

Ben jij gek van sport en lijkt het jouw leuk om een logistieke functie te combineren met een bedrijf dat opereert in de sportbranche? Dan moet jij deze vacature even lezen!

Functieomschrijving

Het bedrijf is opzoek naar iemand die allround logistiek inzetbaar is en alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn wil oppakken. Denk aan orders verzamelen, inpakken, binnenkomende goederen wegrijden met een heftruck en/of reachtruck. Je werkt voor 95% binnen maar soms moeten er wel eens goederen buiten worden opgehaald. 

Wie ben jij?

  • Je spreekt de Nederlandse taal;
  • Je hebt bij voorkeur een heftruck en/of reachtruckcertificaat (of bereid te halen);
  • Je pakt werkzaamheden aan en ziet werk liggen;
  • Je bent vitaal en prettig in de omgang.

Wat kun je verwachten?

  • Een goed salaris tussen de € 2400 en € 2700 bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Een leuke functie in de dagdienst;
  • Een fris, jong en groeiend bedrijf; 
  • Zeker oog op een vaste aanstelling bij wederzijdse tevredenheid. 

Bedrijfsomschrijving vacature

Het bedrijf is een sportmerk dat hard aan de weg timmert. En ongemerkt al een stevige naam heeft opgebouwd. Onder meer bij AJAX, PSV, Anderlecht, Club Brugge en de organisatie van de Olympische Spelen in Tokio.  

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Lijkt het jou gaaf om voor een groeiend sportmerk te werken en spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan via het formulier of stuur je cv naar almelo@flexvisie.nl. 

Meer weten over deze vacature?
Vestigingsmanager
Jan Pieter Drost
jpdrost@flexvisie.nl