FlexVisie Uitzenden

Logistiekmedewerker Enter

Ben jij die nauwgezette Loodsmedewerker die geen uitdaging uit de weg gaat en zich helemaal thuis voelt tussen de lengtegoederen? Dan hebben wij een plekje voor je in ons dynamische team waar we samen zorgen dat alles op rolletjes loopt. We zoeken het liefst een ervaren kracht met heftruckskills en oog voor detail, iemand die de kunst van het laden, lossen en zekeren tot in de puntjes beheerst. Onze loods is jouw nieuwe speeltuin!

Functieomschrijving

Als logistiek medewerker vorm je de spil in het logistieke proces. Je vindt het mooi om alle zendingen goed én veilig op de opleggers te laden voor onze chauffeurs. Bovendien vind je het geen probleem om ’s avonds en ‘s nachts te werken. Bij voorkeur heb je ervaring met houtpakketten en/of plaatmateriaal en zekeren van lading. En het zou al helemaal mooi zijn als je al een vrachtwagenrijbewijs hebt, maar dat is niet noodzakelijk. Het hebben van ervaring op de heftruck is wel vereist in deze functie. 

Er is ook een mogelijkheid om volledig of deels op locatie in Haaksbergen te werken. 

Wie ben jij?

  • Je hebt aantoonbare ervaring op de heftruck;
  • Je vindt het uitdagend om te puzzelen met grote materialen; 
  • Je  werkt graag in de avonduren; 
  • Je hebt aandacht voor kwaliteit, veiligheid en detail;
  • Het kunnen zekeren van ladingen is een pré. 

Wat kun je verwachten?

  • Een mooi salaris tussen de €14 en €17 per uur met daarbovenop nog eens een lekker extraatje voor de onregelmatige uren die je maakt;
  • Bij ons krijg je de ruimte om te groeien, waarbij ‘voorman’ of zelfs ‘chauffeur’ geen onbereikbare droom is;
  • Je werkt in de middag en avonduren, wat betekent dat je de ochtenden lekker voor jezelf hebt;
  • Je krijgt een reiskostenvergoeding afhankelijk van je woonafstand.

Bedrijfsomschrijving vacature

Het bedrijf dekt de complete lading aan logistieke diensten in alle fases van het logistieke proces.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan jouw cv via onderstaand formulier of stuur deze per e-mail naar almelo@flexvisie.nl. Wie weet zien wij jou binnenkort schitteren in de loods van onze klant!

Meer weten over deze vacature?
Vestigingsmanager
Jan Pieter Drost
jpdrost@flexvisie.nl