FlexVisie Uitzenden

Logistiekmedewerker Nijverdal

Wil jij deel uitmaken van een geweldig team in de Logistiek? Ben jij de logistiek expert die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de dagdienst? Dan ben jij hier op het juiste adres! Voor onze opdrachtgever in Nijverdal zijn wij op zoek naar een Logistiekmedewerker. Solliciteer nu en begin maandag aan je nieuwe baan!

Functieomschrijving

Als Allround Logistiek Wonder ben jij de spin in het web waar alles om draait. Van het vakkundig ontvangen en controleren van binnenkomende goederen tot het verzendklaar maken van orders, jij draait er je hand niet voor om. Je hebt ervaring met de hef- en reachtruck of je bent bereid om een cursus te volgen. Naast de logistieke handelingen ben jij ook secuur en weet jij de administratie ook bij te houden. De werktijden zijn in de dagdienst van 07:30 – 16:15 van maandag t/m vrijdag. 

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand die:

  • Ervaring heeft in de logistiek en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken;
  • Een scherp oog heeft voor detail en altijd streeft naar perfectie;
  • Goed kan communiceren en een echte teamspeler is;
  • Flexibel is en zichzelf constant wil blijven ontwikkelen.

Wat kun je verwachten?

Natuurlijk kan je wat terug verwachten. Je krijgt van ons:

  • Een competitief salaris tussen de €16 – €17,- en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is;
  • Kansen om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen;
  • Uitzicht op een vast dienstverband binnen het bedrijf.

Bedrijfsomschrijving vacature

Het bedrijf is een producent van high-tech outdoor stoffen die in verschillende toepassingen worden gebruikt. Voor elke toepassing op het gebied van tenten en zonwering hebben zij een unieke doek-kwaliteiten met allen eigen unieke eigenschappen.  

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Klaar om de wereld van logistiek te veroveren? Solliciteer vandaag nog en laat ons zien waarom jij het Allround Logistiek Wonder bent waar wij naar op zoek zijn! We kunnen niet wachten om kennis met je te maken!

Meer weten over deze vacature?
Recruiter
Yunus Bayram
ybayram@flexvisie.nl