FlexVisie Uitzenden

Magazijnmedewerker 2-ploegen

Ben jij vastberaden, kan je goed tegen temperatuurverschil en werk je graag in een omgeving waar de eten wordt geproduceerd ? Dan is dit misschien wat voor jou.

Functieomschrijving

Als magazijnmedewerker 2-ploegen ben je verantwoordelijk voor bijna alles rondom het ontvangen van goederen, inpakken en verzenden daarvan. Met andere woorden; Jij zorgt ervoor dat alles soepel verloopt in en rondom een magazijn, dat doe je vooral door middel van goede communicatie. Meest voorkomende werkzaamheden binnen deze functie zijn inpakken en goederen voorbereiden.

Wie ben jij?

Ben jij onze nieuwe topper? Dan voel je, je ook aangesproken op de onderstaande:

  • Jij bent bereid om in 2 ploegen te gaan werken;
  • Je wilt graag nieuwe dingen leren;
  • Je bent gemotiveerd en weet van het aanpakken;
  • Je beheerst de Nederlandse taal.

Wat kun je verwachten?

  • Een bruto salaris tussen de €2.200 en €2.400 afhankelijk van ervaring en kennis;
  • 15% ploegentoeslag per uur;
  • Je komt te werken in een groeiende organisatie;
  • Een leuk team met collega’s die elke dag het beste eruit willen halen.

Bedrijfsomschrijving vacature

Je komt te werken bij een groeiend bedrijf in de regio – Deventer. Zij produceren verpakkingsmaterialen voor de vers industrie en hun producten worden wereldwijd geleverd. Ze hebben goed werkgeverschap hoog in het vaandel staan. Dit blijkt uit de lange dienstverbanden die verschillende medewerkers binnen dit bedrijf hebben.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een mail naar deventer@flexvisie.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten over deze vacature?
No data was found