FlexVisie Uitzenden

Magazijnmedewerker Almelo

Hey topper! Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging waar je niet alleen je spieren, maar ook je skills kunt laten rollen? Wij zijn op jacht naar een vlotte Orderpicker Reachtruck die ons team voor langere tijd komt versterken. Ons familiebedrijf is dé Europees marktleider in kunststof- en rubberproducten. Wij zijn de helden achter de schermen voor elke bouwprofessional en thuisklusser. Klinkt goed, toch?

Functieomschrijving

In deze functie ga jij orders picken en verzamelen met de hef- of reachtruck. Het mooiste is dat jij al ervaring hebt maar wij leiden ook graag mensen op! En waarom zou je bij dit bedrijf aan de slag willen gaan? Nou, simpel. Bij ons vind je een team van professionals met een ‘niet lullen maar poetsen’-mentaliteit. We werken hard, maar lachen harder. Samen pakken we succes na succes – en dat succes, dat vieren we samen.

Wie ben jij?

Wat verwachten we van jou?

  • Veilig toveren met de reachtruck is jouw tweede natuur;
  • Orderpicking doe je met chirurgische precisie;
  • Je fysieke conditie is top – spierballen showen mag;
  • Een heftruck- en reachtruckcertificaat op zak;
  • De Nederlandse taal beheers je prima.

Wat kun je verwachten?

Nu, wat hebben wij jou te bieden? Behalve een competitief salaris tussen de €2400 en €2600 per maand, zit je bij ons ook goed voor:

  • Uitstekende werkomstandigheden waar je fluitend je bed voor uitkomt;
  • Reiskostenvergoeding, want niemand houdt van tanken voor nop;
  • Een werksfeer waar de vonken vanaf vliegen – gezellig en dynamisch;
  • Kans op een vaste job waar je écht je tanden in kunt zetten;
  • Flexibele werktijden, want wie houdt er nu van een strak 9-tot-5 leven?

Bedrijfsomschrijving vacature

Een producent van plastic en rubberen producten. 

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Klaar om de handen uit de mouwen te steken? We willen zo snel mogelijk met jou beginnen, maar we snappen dat je misschien nog wat zaken moet regelen. Geen probleem, we vinden samen een startdatum die werkt. Klinkt dit als jouw volgende avontuur? Laat dan je CV en een sprankelende motivatie achter en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons geweldige team! Let’s do this!

Meer weten over deze vacature?
Vestigingsmanager
Jan Pieter Drost
jpdrost@flexvisie.nl