FlexVisie Uitzenden

Magazijnmedewerker Heftruckchauffeur

Krijg jij een kick van het besturen van een heftruck en zie jij vervoeren van zware goederen als een leuke uitdaging? Bezit je een heftruckcertificaat? Wij zoeken een tweetal nieuwe collega’s die willen doorgroeien naar een vaste aanstelling bij onze klant in Almelo.

Functieomschrijving

Het bedrijf produceert producten voor wanden, plafonds, licht en afvoegen. Het is de groothandel op het gebied van binnenbouw. Een snelle levering vinden zij belangrijk. Daarom zoeken wij twee logistiek toppers die met een heftruck overweg kunnen. Af en toe met de hand sjouwen ben jij ook niet vies van. Daarom zouden wij wel iemand in fysieke topconditie. Werk jij als magazijnmedewerker graag in de dagdienst bij een zeer gemoedelijk bedrijf waar jij waarschijnlijk jaren kan blijven hangen? Dan mag je deze vacature niet missen!

Wie ben jij?

  • Een heftruckcertificaat of ervaring;
  • Je bent niet vies van fysiek werk;
  • Fulltime beschikbaar in Almelo.

Wat kun je verwachten?

  • Bij goed presteren een baan voor meerdere jaren;
  • Een prima salaris tussen de € 13,27 en € 14 euro per uur (in overleg wellicht meer mogelijk);
  • Een fulltime functie bij een zeer gemoedelijk en net bedrijf.

Bedrijfsomschrijving vacature

Het bedrijf is een groothandel in afbouwproducten in Almelo. 

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Ben jij de logistiek medewerker heftruck die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaand formulier of stuur je cv naar almelo@flexvisie.nl. Je kunt ook bellen of appen met Stefan Brink op 06-58963366. We nodigen je graag uit voor koffie!

Meer weten over deze vacature?
Recruiter
Stefan Brink
sbrink@flexvisie.nl