FlexVisie Uitzenden

Medewerker Facilitaire Dienst

Werk je graag in een dynamische omgeving, trek je graag je handen uit de mouwen? Ben je niet bang om te werken in een koude omgeving, in de vleessector? Dan is dit wat voor jou.

Functieomschrijving

Als medewerker facilitaire dienst heb je diverse taken binnen de organisatie. Je houdt je onder andere bezig met het ontvangen en controleren van inkomende goederen, draagt zorg voor een opgeruimd magazijn en bijvoorbeeld het uitgeven van werkkleding. Maar dit is niet het enige. Je assisteert de productie en de technische dienst indien nodig en zorgt ervoor dat het buitenterrein er piekfijn bij ligt. Je bent echt een manusje van alles in deze functie, daarom is goede communicatie erg belangrijk.

Jij bent iemand die houdt van afwisselend werk en je vind het niet erg om 7.00 uur te starten met werken. Ben jij daarnaast praktisch ingesteld? Beheers jij de Nederlandse taal? Werk je graag met je handen en ben je niet het type dat stil kan zitten? En heb jij daarnaast ook nog je heftruckcertificaat of ben je bereid deze te halen?

Is je antwoord op de bovenstaande vragen ja? Dan is deze vacature vast iets voor jou.

Wie ben jij?

  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je denkt met je collega’s mee, om creatieve oplossingen te bedenken;
  • Je weet van het aanpakken.

Wat kun je verwachten?

Als je voor ons komt te werken dan staat daar het volgende tegenover.

  • Salaris tussen de € 2150 en € 2400 per maand;
  • Fulltime werk;
  • Prettige collega’s;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10km;
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever.

Bedrijfsomschrijving vacature

De opdrachtgever is gevestigd in Apeldoorn en de producten van hen worden wereldwijd verkocht en geleverd.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Heb je interesse in deze vacature? stuur dan een mail naar deventer@flexvisie.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten over deze vacature?
Accountmanager
Jeroen Vlaskamp
jvlaskamp@flexvisie.nl