FlexVisie Uitzenden

Medewerker kledingsortering

Voor een bedrijf in Deventer zijn we op zoek naar een kleding sorteerders.

Functieomschrijving

Heb jij ervaring met mode of textiel? En ben je een aanpakker? Dan zoeken we jou!

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die direct kunnen bepalen wat de kwaliteit van kleding is. Jij sorteert de kleding zodat deze aan een tweede leven kunnen beginnen. Wanneer dit naar jou mening niet het geval is, zullen de producten gerecycled worden. Er wordt dus niets weg gegooid. 

Wie ben jij?

  • Je hebt aantoonbare ervaring met mode, merken, fashion en vintage.
  • Je kunt de kwaliteit van stoffen beoordelen.
  • Je spreekt goed Nederlands

Wat kun je verwachten?

  • Een goed salaris van €13,00 euro per uur.
  • Een fulltime dienstverband van 40 uur.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Een baan voor langere tijd. 

Bedrijfsomschrijving vacature

Bij onze opdrachtgever wordt kleding uitgezocht om deze een tweede leven te geven. Het is een organisatie met een grote maatschappelijk impact.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Bij interesse bel ons op 0570-259031 of mail naar deventer@flexvisie.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau met sinds kort ook een vestiging in Deventer. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek.
Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Meer weten over deze vacature?
Accountmanager
Jeroen Vlaskamp
jvlaskamp@flexvisie.nl