FlexVisie Uitzenden

Medewerker Reachtruckchauffeur

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistiek waarbij je met de heftruck of reachtruck orders gaat picken? Een mooie functie in de dagdienst maar ook in ploegen! Je krijgt in deze logistiek functie een salaris tussen de €13,27 en €16,00 bruto per uur en hele goede arbeidsvoorwaarden zoals doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Ben jij nu al enthousiast geraakt? Neem dan snel de vacature door!

Functieomschrijving

Het betreft zowel een groothandel als producent van bouw gerelateerde producten tot kunststof producten (bakken, emmers, etc.). Je komt te werken in een team van ongeveer 10-15 mensen waarbij jij je voornamelijk bezig houdt met het picken van de juiste orders met een heftruck of reachtruck. Deze producten zitten voornamelijk op pallets. Ook ga jij bigbags met grondstoffen verplaatsen die door de productie worden gebruikt. Dit gebeurd ook wel eens in de buitenlucht. De werktijden zijn flexibel in de dagdienst tussen 6:00 en 18:00 (38 – 40 uur per week).

Wie ben jij?

Jij bent een van onze Logistieke medewerkers die zich bewust is in de functie over de processen en weet deze te kunnen toepassen, daarom stellen wij een aantal eisen waarover jij beschikt.

  • Je spreekt de Nederlands taal (redelijk tot uitstekend);
  • Je hebt een heftruck- of reachtruckcertificaat (of bereid deze gratis te halen);
  • Je bent beschikbaar voor de 2-ploegen en 5-ploegen (in overleg);
  • Je bent snel beschikbaar en bent in de bouwvak niet op vakantie; 
  • Je hebt een positieve instelling en een goede drive om een werkdag productief en leuk te maken. 

Wat kun je verwachten?

Natuurlijk staat hier ook wat tegenover wat je terug kan verwachten.

  • Een uitstekende salaris tussen de €13,27 en €16,00 bruto per uur afhankelijk van ervaring en kennis;
  • Een leuke werkomgeving waarbij je bij een positieve inleenperiode oog hebt op een contract;
  • Reiskosten worden vanaf 10km netjes vergoed;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf; 
  • Een leuke team sfeer. 

Bedrijfsomschrijving vacature

Onze opdrachtgever is al 50 jaar toonaangevend producent, leverancier en private label specialist in kunststof- en rubberproducten voor de bouw, de professionele ijzerwarenbranche en DHZ-branche. Daarnaast voeren zij een uniek assortiment met technische folies en dampremmende bouwfolies. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en er wordt uitsluitend geproduceerd volgens gecertificeerde processen.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Ben jij snel beschikbaar voor een logistieke job in de dagdienst? Stuur dan jouw cv naar almelo@flexvisie.nl of solliciteer via het formulier. Wij nemen z.s.m. contact met je op. Of neem direct contact op met onze recruiter Stefan Brink 06-58963366.

Meer weten over deze vacature?
Vestigingsmanager
Jan Pieter Drost
jpdrost@flexvisie.nl