FlexVisie Uitzenden

Montagemedewerker brandsystemen

Heb jij affiniteit met bouw en/of techniek en lijkt het jou leuk om bij (nieuwbouw)huizen te komen om de brandveiligheid te controleren? Hierbij voer jij ook montagewerkzaamheden uit!

Functieomschrijving

Het bedrijf is gevestigd in Almelo en een specialist in brandpreventie. De werkzaamheden die je o.a. gaat uitvoeren: Het aanbrengen van brandwerende applicaties zoals het brandwereld afwerken van meterkasten, kabelgoten, rioolbuizen, cv-leidingen, pvc-buizen, dichten van sparingen of het plaatsen en afwerken van rond en rechthoekige brandkleppen.

In overleg krijg jij een gereedschapskist van het bedrijf en na een inwerkperiode ook een bestelbus van de zaak. De werkdagen zijn in dagdienst van 8:00 t/m 17:00.

Wie ben jij?

  • Jij hebt ervaring in de bouw- en/of techniek;
  • Een MBO werk- en denkniveau;
  • Een geldig rijbewijs B(E);
  • Jij spreekt de Nederlandse taal goed. 

Wat kun je verwachten?

  • Het startsalaris ligt tussen de  € 2600 en € 2900 bruto per maand;
  • Een kist met gereedschappen;
  • Een bestelbus van de zaak voor zakelijk gebruik;
  • Na 7 maanden oog op een vaste aanstelling bij het bedrijf. 

Bedrijfsomschrijving vacature

Het bedrijf zorgt ervoor dat de brandveiligheid van uw panden goed geregeld is. Zij zetten uw belang en de noodzaak van de brandveiligheid voorop. Zij zijn uw partner en ondersteunen in het gehele proces, van een kwalitatief plan, communicatie met belanghebbenden tot de juiste oplevering.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Heb jij interesse in deze afwisselende montage functie in de buitendienst? Solliciteer dan via het formulier of stuur je cv naar almelo@flexvisie.nl. 

Meer weten over deze vacature?
Vestigingsmanager
Jan Pieter Drost
jpdrost@flexvisie.nl