FlexVisie Uitzenden

Montagemedewerker Panelen

Ben jij handig aangelegd en ben jij in staat om met behulp van tekeningen een goed product te kunnen samenstellen? Het betreft een functie in de dagdienst.

Functieomschrijving

Je bent allereerst verantwoordelijk voor de werkvoorraad t.b.v. van de panelenproductie. Jij verzamelt de grondstoffen en zorgt voor controle en onderhoud van de gereedschappen en machines. Vervolgens zorg jij dat de juiste materialen en aantallen gereed worden gemaakt, denk aan aantallen en maatvoeringen. Tot slot houd jij je bezig met het maken van hoogwaardige panelen. Hierbij let jij op kwaliteit en kwantiteit. Ook draag jij zorg voor de nodige documentatie en administratie.  

Wie ben jij?

  • Je spreekt de Nederlandse taal goed tot uitstekend;
  • Je bent proactief en kunt nauwkeurig en netjes werken;
  • Je kunt bij voorkeur tekeningen lezen maar wil dit in ieder geval graag leren;
  • Je goed kunt samenwerken en bent flexibel ingesteld.

Wat kun je verwachten?

  • Een goed salaris tussen de € 2.400 en € 2.600 bruto per maand;
  • Bij wederzijds goed functioneren oog op een vaste aanstelling;
  • Een uitdagende functie in de dagdienst;
  • Werken bij een mooie organisatie waar kwaliteit en passie hoog in het vaandel staan. 

Bedrijfsomschrijving vacature

Jaren lang ontwikkeld dit bedrijf allerlei verschillende soorten (tussen)wanden en panelen. Veelal worden die gebruikt in de transport voor verschillende doeleinden.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Ben jij een productiemedewerker die iets meer kan? Vind jij het leuk om met meerder taken bezig te zijn? Solliciteer dan via het formulier of stuur je cv naar almelo@flexvisie.nl.

Meer weten over deze vacature?
No data was found