FlexVisie Uitzenden

Operator (2 ploegen)

Ben jij de Operator met een hart voor plantaardige producten en zoek je een nieuwe, smaakvolle uitdaging? Kom dan het team versterken van onze opdrachtgever in Deventer!

Functieomschrijving

Bij onze opdrachtgever draai je mee in een dynamische omgeving waar je vegetarische lekkernijen helpt creëren die de wereld een beetje groener maken. We zijn op zoek naar een held(in) die weet hoe je machines laat zoemen en zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Je rol omvat het nauwkeurig monitoren van processen, bedienen van de machines, bijhouden van de logboeken en het snel reageren op en oplossen van eventuele problemen. Deze baan voer je 100% uit op onze locatie, waar je de kern vormt van de productie.

Wie ben jij?

Wat verwachten we van jou? Je hebt ervaring met het bedienen van machines en een basiskennis van een Operator. Je bent flexibel en kunt je gemakkelijk aanpassen aan veranderende omstandigheden. Veiligheid staat bij jou hoog in het vaandel, en je werkt nauwkeurig en accuraat. Je hebt sterke communicatievaardigheden en je bent een kei in het oplossen van problemen.


Wat kun je verwachten?

Waarom zou je bij ons aan de slag gaan? Nou, ten eerste bieden we je een lekker salaris van €2300 tot €2500 per maand (Exclusief ploegentoeslag). Ook zorgen we ervoor dat je niet bezwijkt onder een zware werkdruk . We houden van inhoudelijk interessant werk dat je uitdaagt en waar je echt je tanden in kunt zetten. De werksfeer? Die is top! We zorgen voor uitstekende werkomstandigheden waarbij je niet tegen de klok hoeft te racen. Je kunt bij ons aan de slag in verschoven diensten: de vroege vogels draaien van 06.00 tot 14.00 uur, en de middaguilen van 14.00 tot 23.00 uur. Je werkt dus in 2 ploegen.

Bedrijfsomschrijving vacature

Onze opdrachtgever produceert en verpakt vegetarische producten voor Retail en foodservice.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Klaar voor de start? We willen zo snel mogelijk beginnen, maar we snappen dat je misschien nog wat zaken moet regelen. Laten we samen de datum bepalen waarop je bij ons aan de slag kunt. Zie jij jezelf al bij ons werken? Reageer dan snel en wie weet proosten we binnenkort samen op jouw nieuwe baan!

Heb je interesse in deze vacature? Wacht dan niet en stuur je CV in!

Gesolliciteerd en je wilt meer informatie? Neem direct contact op met de Recruiter van FlexVisie Deventer: Stefanie de Pagter op telefoonnummer 06 8688 37 92. Dan ga ik zo snel mogelijk met je in gesprek!

Meer weten over deze vacature?
Administratief medewerker
Brent Prijs
bprijs@flexvisie.nl