FlexVisie Uitzenden

Operator Folie 2-ploeg

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de productie? Wil jij werken bij een bedrijf dat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft? Voor deze functie krijg jij een goed salaris tussen de € 2.700 tot € 2.800 bruto per maand!

Functieomschrijving

Als Operator ben jij verantwoordelijk voor het bedienen en instellen van machines in de productie van kunststof verpakkingen. Je zorgt ervoor dat het productieproces goed verloopt en dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen. Je werkt nauw samen met je collega’s in een team van ongeveer 10 personen.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding niveau 2-3;
  • Je hebt ervaring met het bedienen en instellen van machines;
  • Je bent nauwkeurig en werkt graag in teamverband;
  • Je bent flexibel en bereid om in 2 ploegen te werken.

Wat kun je verwachten?

  • Een goed salaris tussen de €2.700,- en €2.800,- bruto per maand op basis van 40 uur per week;
  • Een fulltime baan met uitzicht op een vast contract.
  • Een gezellige en informele werkomgeving.
  • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Bedrijfsomschrijving vacature

Het bedrijf is onderdeel van een groot concern, met ruim 750 collega’s verdeeld over zeven werkmaatschappijen door het hele land. De focus ligt op innovatie, kwaliteit en circulariteit. Zo brengen zij een duurzame verpakking en folie stap voor stap dichterbij.  

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Hebben wij jouw interesse gewekt met deze vacature? Solliciteer dan direct via het formulier of stuur jouw cv naar almelo@flexvisie.nl!

Meer weten over deze vacature?
Recruiter
Stefan Brink
sbrink@flexvisie.nl