FlexVisie Uitzenden

Operator Food 2-ploegen

Wil jij een bruto maandsalaris verdienen van € 3000 tot € 3200 bruto in 2-ploegen ? Heb jij technisch inzicht en werk jij graag in de foodindustrie? Dan is deze vacature iets voor jou!

Functieomschrijving

Als operator ga je aan de slag bij een bedrijf die zich voornamelijk bezig houdt met vleeswarenproductie. Als operator braadlijn heb je verschillende verantwoordelijkheden. Een aantal van deze verantwoordelijkheden zijn: het instrueren, aansturen en controleren van de productiemedewerkers aan de lijn, het controleren van de technische staat van de machines, het bedienen van de machines, uitvoeren van controles aan de lijn en natuurlijk het schoonmaken van de productielijn. Jouw taak is er voor zorgen dat alles in de gehele productielijn goed verloopt. De werkzaamheden die jij gaat verrichten doe je in 3-ploegen en op fulltime basis.

Wie ben jij?

Jij bent een van onze Operators die zich bewust is in de functie over de processen en weet deze te kunnen toepassen, daarom stellen wij een aantal eisen waarover jij beschikt.

  • Fulltime beschikbaar (36-urige werkweek);
  • Beschikbaar voor 3-ploegen;
  • Een aanpakker met een goede werkmentaliteit;
  • Je kan fysieke werkzaamheden verrichten.

Wat kun je verwachten?

Natuurlijk staat hier ook wat tegenover wat je terug kan verwachten.

  • Na 3 maand goed presteren op contract bij het bedrijf of direct op contract;
  • Salaris mogelijk van € 3000 tot € 3200 bruto (wel ervaring vereist);
  • Bij wederzijdse tevredenheid een baan voor het leven; 
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer.

Bedrijfsomschrijving vacature

Vlees en vleeswaren verwerkingsbedrijf.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Hebben wij jouw interesse al opgewekt met deze vacature en wil jij morgen al direct starten? Ga niet langer wachten dan maar ga snel solliciteren! Dit kun je doen door het formulier in te vullen of je cv te sturen naar almelo@flexvisie.nl.

Meer weten over deze vacature?
Vestigingsmanager
Jan Pieter Drost
jpdrost@flexvisie.nl