FlexVisie Uitzenden

Operator Gieterij Dagdienst

Wil jij als Operator aan de slag en ben jij in het bezit van een heftruckcertificaat? Ben jij de ploegen zat en wil jij verder in de dagdienst? Dan ben jij de nieuwe Operator voor deze uitdagende functie! Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een enthousiaste Gieterij in de dagdienst waarin je elke dag wordt uitgedaagd in je kennis en vaardigheden. Hierbij krijg je ook uitstekende salaris tot wel €2.700 bruto per maand! Niet alleen een goed salaris maar ook mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen! Raak jij al enthousiast? Lees dan snel de vacature door en start morgen nog in deze uitdagende functie.

Functieomschrijving

Voor een bedrijf dat zich specialiseert in het maken van Polyurethaan zijn wij op zoek naar een enthousiaste Operator met een heftruckcertificaat in de dagdienst. Dagelijks houd jij je bezig met het bedienen van de productiemachines en het besturen van de heftruck. Jij gaat zelfstandig producten gieten volgens tekening uit polyurethaan. Matrijzen worden met de heftruck in- en uit de oven gezet en daarom is het handig als je ervaring hebt op de heftruck. Ben jij in het bezit van een heftruckcertificaat? Maar is die verlopen dan willen wij die graag opfrissen! Het gieten gebeurt conform de eisen en doelen op het gebied van kwaliteit, ARBO en milieu. Gereedschappen en matrijzen worden door jou gecontroleerd. Productie stappen worden aan- en afgemeld binnen het ERP systeem.

Wie ben jij?

Jij bent een van onze Operators die zich bewust is in de functie gieterij over de processen en weet deze te kunnen toepassen, daarom stellen wij een aantal eisen waarover jij beschikt.

  • Technische ingesteld;
  • In het bezit van een heftruckcertificaat;
  • MBO werk- en denkniveau;
  • Handig en zelfstandig;
  • Fulltime beschikbaar van 8:00-17:00 uur.

Wat kun je verwachten?

Natuurlijk staat hier ook wat tegenover wat je terug kan verwachten.

  • Een uitstekende maandsalaris tussen de €2.300 en € 2.700 bruto per maand o.b.v. ervaring/kennis;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Alle dagen variatie en zelfstandig werk dat je uitdaagt in je kennis en vaardigheden;
  • Kans op overname bij goed functioneren;
  • Fulltime baan in de dagdienst.

Bedrijfsomschrijving vacature

Een bedrijf dat zich specialiseert in het maken van Polyurethaan.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Hebben we jou nieuwsgierig gemaakt en zie jij het al helemaal zitten? Solliciteer dan meteen door je cv te mailen naar almelo@flexvisie.nl of bel met Stefan Brink, Recruiter, via 06-58963366. We bespreken graag je kandidatuur onder het genot van een kopje koffie.

Meer weten over deze vacature?
Recruiter
Stefan Brink
sbrink@flexvisie.nl