FlexVisie Uitzenden

Operator Mengerij

Wil jij een nieuwe uitdaging als Operator in ploegen en wil jij dit graag combineren met logistieke taken? Dan is de functie Operator Mengerij perfect voor jou!

Functieomschrijving

Jij bent een enthousiaste nieuwe collega die de afdeling Mengerij wil gaan versterken. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het mengen van diverse vloeistoffen. Naast het bedienen van de machines hoort het laden en lossen van tankwagens en de daarbij horende administratieve taken ook bij jouw werkzaamheden. Het heeft een grote voorkeur als jij ook ervaring hebt met een heftruck en/of reachtruck. De functie is bij voorkeur in 3-ploegendienst. 

Wie ben jij?

  • Fulltime beschikbaar voor 3-ploegen;
  • Bij voorkeur ervaring op heftruck- en of reachtruck;
  • Zowel logistieke ervaring als in een productie-omgeving;
  • Je spreekt de Nederlandse taal.

Wat kun je verwachten?

  • Een salaris tussen de € 2.635 en € 3.550 bruto (afhankelijk van ervaring);
  • Vaste uren met oog op vast bij het bedrijf;
  • Diverse opleidingsmogelijkheden als bijv. Operator;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
  • Een reiskostenvergoeding.

Bedrijfsomschrijving vacature

Het bedrijf is al ruim 40 jaar de grootste Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen. De producten dragen goedkeuringen van diverse motorvoertuigfabrikanten en zijn en inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar. Daarnaast worden de producten veelvuldig gebruikt en getest in de professionele auto- en motorsport.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Lijkt het jou leuk om een Operator functie te combineren met logistieke taken? Solliciteer dan via het formulier of stuur je cv naar almelo@flexvisie.nl. We nemen z.s.m. telefonisch contact met je op.

Meer weten over deze vacature?
Manager FlexVisie International
Sylwia Krauze
skrauze@flexvisie.nl