FlexVisie Uitzenden

Operator

Hey daar, toekomstige spil in het productieproces van onze opdrachtgever! Ben jij die gedreven Operator met een passie voor techniek en een hart voor duurzaamheid?

Functieomschrijving

Dan hebben we een plek voor jou in ons innovatieve team van een opdrachtgever in Deventer. Als Operator werk je met de nieuwste technologieën en krijg je de kans om jouw vaardigheden te laten schitteren in een 100% on-site rol. Je staat midden in het productieproces en maakt deel uit van een hecht team dat samen streeft naar kwaliteit en innovatie.

Wie ben jij?

We zoeken een Operator met de juiste technische kennis en een scherp probleemoplossend vermogen. Je hebt aandacht voor detail, werkt nauwkeurig en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Heb je een achtergrond in procestechniek of sleutel je graag in je vrije tijd? Dan zit je bij ons helemaal goed!

Jouw week zit vol met het monitoren van systemen, beheren van apparatuur, bijhouden van een nauwkeurig logboek, het oplossen van storingen en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Dit alles doe je in een 40-urige werkweek die bestaat een dagdienst, uit 5 ploegen. 

Wat kun je verwachten?

Wat bieden we jou? Een competitief salaris tussen €2700 en €3800 per maand, afhankelijk van je ervaring. Daarnaast hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, ploegentoeslag, een pensioenregeling en zelfs de kans op een vast contract als alles op rolletjes loopt.

Bedrijfsomschrijving vacature

Zij zijn trots op hun duurzame, metalen verpakkingen en zoeken iemand die het productieproces komt versterken.

Bij hen draait alles om de kunst van het perfecte product. 

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Enthousiast? Mooi! We willen zo snel mogelijk van start, maar jouw startdatum bepalen we in overleg. Stuur je CV door en wie weet maak jij binnenkort deel uit van het dynamische team in Deventer of Hoogeveen! Wacht niet te lang, want zij kunnen niet wachten om hun nieuwe collega te verwelkomen.

FlexVisie Uitzenden is een uitzendbureau (Recruitment Agency) met vestigingen in Almelo, Enschede en Deventer. Wij helpen mensen aan werk. Vooral in de productie en logistiek. We vinden het belangrijk om goed naar mensen te kijken en ze te begeleiden. Opleidingen, job coaching en persoonlijke hulp zorgen ervoor dat mensen de juiste baan vinden. Bij FlexVisie Uitzenden krijgen talenten de kans om zich te ontwikkelen bij bedrijven die net zo gepassioneerd zijn als wij.

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een mail naar sdepagter@flexvisie.nl of neem direct contact op via mijn nummer Stefanie de Pagter: 06-86883792. Dan ga ik zo snel mogelijk met je in gesprek!

Meer weten over deze vacature?
Recruiter
Stefanie de Pagter
sdepagter@flexvisie.nl