FlexVisie Uitzenden

Productiemedewerker 5-ploegen

Ben jij iemand die graag in de 5-ploegen werkt en lijkt het jou uitdagend om het proces van kunststof verpakkingen in de gaten te houden met een salaris van € 2637 tot €2730 bruto per maand? Dan klinkt deze vacature jou waarschijnlijk als muziek in de oren!

Functieomschrijving

De werkzaamheden bestaan uit het produceren van kunststof verpakkingen en flessen. Tijdens het bedienen van de machines, let jij nauwgezet op de kwaliteit. Na dat de verschillende soorten verpakkingen klaar zijn stapel, wikkel en verplaats je de volle pallets naar de tussenopslag. Voor de afwisseling, rouleer jij gedurende jouw dienst met collega’s van plek tot plek. Jouw werkschema bestaan uit 2 ochtenddiensten, 2 middagdiensten, 2 nachtdiensten en vervolgens 4 dagen vrij. Je komt te werken in een enthousiast en collegiaal team.

Wie ben jij?

  • Je bent beschikbaar voor 5-ploegen;
  • Je spreekt Engels of Nederlands;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit;
  • Je houdt ervan om tijdens jouw werk continu in de weer te zijn.

Wat kun je verwachten?

  • Je komt direct op contract bij de werkgever met vaste uren;
  • Een salaris tussen de €2637 en €2730 bruto per maand;
  • Een werkweek van gemiddeld 33,6 uur (meer vrije tijd); 
  • Een volledige reiskostenvergoeding;
  • Gratis certificaten te behalen;
  • Mogelijkheden om andere productielijnen te bedienen.

Bedrijfsomschrijving vacature

24 uur per dag, 7 dagen per week produceert EuroMouldings geblazen kunststof verpakkingen als flessen, jerrycans en technische artikelen. Dat doen we door middel van extrusion blow moulding. Wij blazen enkelvoudig, dubbelvoudig of viervoudig. Verpakkingen met een inhoud van 100 ml, 30 liter of iets ertussenin: door onze grote verscheidenheid aan machines kunnen wij het regelen voor u.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Ben jij op zoek naar zekerheid en denk jij dat deze vacature goed past?  Solliciteer dan via onderstaand formulier of stuur je cv naar almelo@flexvisie.nl. We nemen z.s.m. contact met jou op!

Meer weten over deze vacature?
Vestigingsmanager
Jan Pieter Drost
jpdrost@flexvisie.nl