FlexVisie Uitzenden

Productiemedewerker

Hey daar, productiemedewerker in de vleesproductie! Ben jij per direct op zoek naar een interessante baan binnen de vleesindustrie waarbij je uitvoerende skills volledig wil inzetten? Zoek dan niet verder en solliciteer!

Functieomschrijving

Ben jij diegene die met gemak een team aanstuurt of meewerkt en ervoor zorgt dat kipproducten piekfijn de deur uit gaan? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou, tijdelijk met uitzicht op meer! En niet voor zomaar een bedrijf; zij zijn dé naam als het gaat om kwaliteitskipproducten die de smaakpapillen van Nederland én daarbuiten veroveren.


Wie ben jij?

Jouw productiekwaliteiten gaan hier niet onopgemerkt blijven. We verwachten dat je bekend bent met HACCP en voedselveiligheid, en dat je snapt wat er komt kijken bij productiemanagement. Een MBO- of VMBO-diploma is prima, zolang je maar die go-getter mentaliteit hebt. Als junior heb je hier de kans om te groeien. Jouw 40-urige werkweek staat in het teken van het in de gaten houden van productieprocessen en natuurlijk als echte teamspeler: Helpen waar het nodig is in het productieproces!

Wat kun je verwachten?

Bij ons vind je niet alleen een salaris van €2360 per maand, maar ook een pakket aan voordelen waar je blij van wordt. Denk aan doorgroeimogelijkheden die jouw carrière een boost geven, goede werkomstandigheden zodat je elke dag fluitend naar je werk gaat, een pensioenregeling voor later, en een reiskostenvergoeding. Je gaat werken van 06:00 tot 15:00 van maandag tot vrijdag. Plus, bij ons zit je gebakken met een vast contract in het vooruitzicht én een werksfeer waar je u tegen zegt. En zeg nou zelf, wie wil de legendarische vrijdag snack-dag nou missen?

Alles gebeurt op locatie bij onze opdrachtgever, waar de actie is!

Bedrijfsomschrijving vacature

Van Buul International is an international trading and food processing company with the head office situated in Deventer, The Netherlands. Our core business activities are the processing and international trading of fresh, frozen and cooked poultry and meat products.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Enthousiast? We willen graag zo snel mogelijk van start gaan! Dus wil jij je leidinggevende skills laten zien binnen de vleesproductie in Deventer en gegarandeerd zijn van 40 uur per week werken bij een top bedrijf? Wacht dan niet! Laat ons weten dat jij die teamleider bent waar we naar op zoek zijn door direct te solliciteren!

Wij kunnen niet wachten om je voor te stellen aan onze opdrachtgever en samen aan de slag te gaan! Sollicitatie verstuurd en direct nieuwsgierig? 

Meer weten over deze vacature?
Administratief medewerker
Brent Prijs
bprijs@flexvisie.nl