FlexVisie Uitzenden

Sorteermedewerker

Werk jij graag bij een organisatie welke impact heeft op de maatschappij? Ben jij daarnaast graag fysiek bezig en houdt je niet van stilzitten? Zoek dan niet verder. Wij zijn op zoek naar sorteerders voor onze opdrachtgever in Deventer.

Functieomschrijving

Als sorteermedewerker bepaal jij met je kennis en kunde of het product verkocht kan worden in een van de winkels of dat deze gebruikt gaan worden voor een andere bestemming. Hierdoor wordt er 100% gebruik gemaakt van recycling en wordt er gewerkt aan een duurzaam milieu.

Wie ben jij?

  • Iemand die de gehele dag fysiek werk kan verrichten;
  • Je bent beschikbaar vanaf 7 uur in de ochtend;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent collegiaal, sociaal en hebt een goede werkinstelling.

Wat kun je verwachten?

  • 13 euro per uur;
  • Een fulltime dienstverband van 40 uur;
  • Reiskostenvergoeding.

Bedrijfsomschrijving vacature

Bij onze opdrachtgever wordt kleding uitgezocht om deze een tweede leven te geven. Het gaat om een organisatie met een grote maatschappelijk impact. 

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Heb je interesse in deze vacature? Bel ons of stuur een mail naar deventer@flexvisie.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Meer weten over deze vacature?
Accountmanager
Jeroen Vlaskamp
jvlaskamp@flexvisie.nl