FlexVisie Uitzenden

Teamleider/Shift Supervisor

Ben je klaar voor een baan die niet alleen je operationele skills, maar ook je people management hart sneller te laat kloppen? Onze opdrachtgever is hard op zoek naar ervaren teamleiders die de passie voor duurzaamheid en kwaliteit delen, maar altijd de mens voorop stelt. Voel jij je geroepen om bij te dragen aan een duurzamere toekomst en sta je te popelen om je handen uit de mouwen te steken en je collega’s laten groeien in hun baan? Dan is dit jouw kans!

Functieomschrijving

Je hebt ervaring op zak. Je bent 36 uur per week beschikbaar. 

Supervisie en People Management: Organiseert, plant, coördineert en houdt toezicht op de activiteiten en het werk van het productiepersoneel om ervoor te zorgen dat al het werk veilig en efficiënt wordt uitgevoerd in overeenstemming met de operationele procedures en het beleid, zodat de vervaardigde producten voldoen aan alle vastgestelde kwaliteitseisen of deze zelfs overtreffen, inclusief product integriteit en productieorderdocumentatie. Geeft leiding, coacht en beoordeelt de productiemedewerkers, en ontwikkelt (de samenwerking tussen) medewerkers van het toegewezen team met behulp van de relevante HR instrumenten, diensten en procedures, zodat er een effectief en efficiënt team ontstaat dat resultaat boekt, er wordt een positieve cultuur gehandhaafd.

Productieplanning: Zorgt voor een effectief productiebeheer, samen met de productie- of fabrieksmanager, door productieprioriteiten te bepalen op basis van de vastgestelde maandelijkse / wekelijkse productieschema’s. Zorgt voor de meest efficiënte personeelsbezetting (Ongeveer 33 collega’s per shift) en organisatie volgens de productievereisten, stelt de werkschema’s op voor de operators samen met de productieplanning aangeleverd door Planning. Om productieactiviteiten effectief af te stemmen op gepland en ongepland onderhoud. Stelt planningen op voor inkomende grondstoffen en ingrediënten, in samenwerking met de Inkoop / Supply.

Zorgt ervoor dat het team alle veiligheids-, kwaliteitsnormen en fabrieksbeleid volgt, neemt indien nodig disciplinaire maatregelen en traint medewerkers voor de productieaspecten. Interpreteert specificaties en stelt acties/oordelen voor over de aanvaardbaarheid van de productie die in uitvoering is. Zorgt ervoor dat al het werk wordt uitgevoerd in overeenstemming met alle relevante veiligheidsvoorschriften en procedures.

Enthousiast? Top! We willen zo snel mogelijk van start, maar we stemmen natuurlijk af op jouw schema. Solliciteer vandaag nog en wie weet word jij onze nieuwe krachtpatser in duurzaamheid!

Wie ben jij?

– Je weet hoe je met bedieningspanelen moet omgaan en meest belangrijke is je collega’s.
– Bereid zijn om in 3-ploegen te werken
– Ervaring in onderhoud van machines
– 5 jaar ervaring in een soort gelijke functie
– Nauwkeurigheid en aandacht voor detail zijn jouw kernwaarden
– Ervaring in het maken van rapportages
– Je laat je collega’s niet zwemmen en bied graag een helpende hand
– Communiceren en rapporteren doe je alsof het niets is
– Je past je sneller aan dan een kameleon
– En je bent niet bang om alles aan te pakken wat op je pad komt

Wat kun je verwachten?

Waarom zou je bij ons willen werken? Nou, simpel:
– Een prima salaris tussen EUR 3500 en EUR 3800 per maand excl toeslagen
– 3-ploegendienst (Nacht -> middag -> ochtend)
– Financiële extraatjes voor de uurtjes buiten de klok om en uiteraard toeslagen.
– Vergoeding van je reiskosten, zodat je altijd start met een goed humeur.
– Een flinke stapel vakantiedagen, want iedereen verdient rust.
– Een vast contract na 8 maanden, als bewijs van onze commitment naar jou.
– Een werksfeer waar je ‘u’ tegen zegt (maar liever ‘je’, natuurlijk).
– Werk dat je boeit, elke dag weer.
– Doorgroeimogelijkheden.

Bedrijfsomschrijving vacature

Ze maken hier in Deventer diervoeder supplementen. 

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.
Meer weten over deze vacature?
Administratief medewerker
Brent Prijs
bprijs@flexvisie.nl