FlexVisie Uitzenden

Toekomstige Topper Technische Dienst

Als nieuwe toekomstige topper ga je aan het werk als junior monteur technische dienst elektronisch of mechanisch. In deze functie kan jij je vrij ontwikkelen tot een specialist of juist een allround monteur. Hiervoor maken we samen een toekomstplan.

Functieomschrijving

Werkzaamheden die je zoal uitvoert zijn:

Allerhande voorkomende mechanische of elektronische werkzaamheden, al naar gelang ervaring, samen met een senior monteur of zelfstandig;

Na een gedegen inwerktraject, ga je zelfstandig storingen oplossen tijdens de productie;

Het meedenken in continue verbeteringen en waar mogelijk de verbeteringen aanbrengen;

Werken in een vleesverwerkend bedrijf betekent dat je werkt in een gevarieerde omgeving. Het ene moment sta je aan de werkbank een revisie te doen en het volgende moment wordt je gebeld voor een storing in de productieruimten of door een collega die je hulp nodig heeft. Hier bij onze opdrachtgever doen we het samen! Ze beschikken over zeer veel technische disciplines. Daaronder vallen bijvoorbeeld hydraulische installaties, pneumatiek, electronics, maar ook gebruikelijke mechanica of juist hypermoderne besturingstechniek. 

Wie ben jij?

Samen met je collega’s ben je bij toerbeurt het aanspreekpunt voor de ‘storingstelefoon’. Je bent dan het eerste aanspreekpunt voor de productie. Je krijgt de kleinste probleempjes tot stilstand van de lijn voor je kiezen en daarin ben jij, tot op zekere hoogte, de spin in het web die de problemen oplost.

Vind je het leuk om nieuwe dingen aan te leren? Wil je op termijn doorgroeien naar een ervaren specialist of allrounder?  Heb je affiniteit met techniek? Denk je dat je het werk en denkniveau bezit die deze functie verwacht? Ben je ook nog eens een echte aanpakker?

Wat kun je verwachten?

We bieden jou een uitdagende functie met volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Je salaris ligt, afhankelijk van je opleidingen, vak volwassenheid en technische kennis, tussen de € 2.500,- en € 3.100,-, bruto per maand. daarbij komen nog de eventuele toeslagen en uiteraard kun je nog doorgroeien.  Heb je consignatiedienst; dan ontvang je een vergoeding van € 257,49 per week, de gewerkte uren tijdens een consignatiedienst worden vergoed tegen 125% van het uurloon. Deze functie is zowel parttime als fulltime beschikbaar tussen de 28 en 40 uur.

Bedrijfsomschrijving vacature

De opdrachtgever is gevestigd in Apeldoorn en de producten van hen worden wereldwijd verkocht en geleverd.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Wij gaan graag met jou in gesprek! Wacht dus niet en stuur direct je CV op! Wil je meer informatie? 

Meer weten over deze vacature?
Administratief medewerker
Brent Prijs
bprijs@flexvisie.nl