FlexVisie Uitzenden

Transportplanner

Ben jij stressbestendig, communicatief sterk, flexibel en planmatig sterk? Heb jij een oplossingsgerichte instelling? Dan is deze functie wat voor jou!

Functieomschrijving

Als dag planner ochtend zorg je er dagelijks ervoor dat de chauffeurs, aan de hand van de gemaakte planning, op tijd en met alle goederen de weg op gaan. Feitelijk volg je de gemaakte planning van de nachtplanner op en stuur je bij daar waar noodzakelijk. Je staat hierbij veel in contact met de chauffeurs die onderweg zijn, jij bent hun aanspreekpunt bij problemen.

Als middagplanner ben je verantwoordelijk voor het plannen van de afhaalopdrachten. Dagelijks laden wij goederen bij onze klanten en elke dag verschilt dit qua volume. Jij bent verantwoordelijk voor het correct inplannen van de afhaalroute en deze zorgvuldig te communiceren met klant en chauffeur. Je kunt dan ook lezen en schrijven met de chauffeurs want een goede samenwerking zorgt ervoor dat het soepel verloopt en wij onze klanten goed kunnen bedienen.

Wie ben jij?

Je kent de omgeving en je kent de regelgeving. Verder zijn we op zoek naar:

  • Ervaring als (assistent) planner in een transport omgeving;
  • MBO werk- en denkniveau;
  • Flexibel en adequaat kunnen reageren op veranderende omstandigheden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, mondeling en schriftelijk.

Wat kun je verwachten?

Natuurlijk staat hier ook wat tegenover:

  • Een fulltime functie binnen een groeiend bedrijf;
  • Doorgroei mogelijkheden; 
  • Goede sfeer, afspraak is afspraak, fijne collega‚Äôs en een flexibele omgang.

Bedrijfsomschrijving vacature

Een bedrijf met al meer dan 150 jaar ervaring in de logistieke sector.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan een mail naar deventer@flexvisie.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten over deze vacature?
Accountmanager
Jeroen Vlaskamp
jvlaskamp@flexvisie.nl