FlexVisie Uitzenden

Werkplaatsmonteur

Hey daar, technische held! Ben jij een Werkplaatsmonteur met handen die kunnen toveren met machines en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan? Dan hebben wij jou nodig!

Functieomschrijving

Je werkt op de afdeling in de dagdienst. Je start tussen 07.00 uur en 09.00 uur en tijdens je werkuren houd jij je voornamelijk bezig met het oplossen van storingen en de nodige analyses. Maar ook preventief onderhoudt staat op jouw planning.

Deze baan is 100% on location. Je bent de spil in het proces bij onze opdrachtgever in Deventer of Hoogeveen. Onmisbaar en altijd in beweging.

Wie ben jij?

– MBO niveau 3 werktuigbouwkunde of autotechniek, of vergelijkbare ervaring
– 1+ jaar ervaring binnen een soortgelijke functie
– Een bovengemiddeld technisch inzicht
– 32-38 uur per week beschikbaar
– Uitvoeren van onderhoud, reparatie en technisch storingen verhelpen

Wat kun je verwachten?

Wat krijg je van ons? Een aantrekkelijk maandsalaris tussen € 3034,- en € 3486,-, een winstdeling van 8%, een pensioenregeling om je toekomst veilig te stellen, reiskostenvergoeding, en vakantiegeld omdat we weten dat ontspanning essentieel is. Geniet van 27 vakantiedagen en 13 ADV om je batterij weer op te laden.

Bedrijfsomschrijving vacature

Sluit je aan bij onze opdrachtgever in Hoogeveen of Deventer en werk voor een wereldleider die de kunst van het maken van metalen verpakkingen tot in de puntjes beheerst. Zij zitten vol ambitie en zoeken een nieuwe collega die de machines draaiende houdt en technische uitdagingen niet uit de weg gaat.

Wie zijn wij

FlexVisie Uitzenden is een nuchter Twents uitzendbureau. Onze dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling met oog voor de mens en passie voor de productie en de logistiek. Opleiding, jobcoaching en persoonlijke begeleiding zijn de fundamenten voor een succesvolle match tussen mens en baan. FlexVisie Uitzenden biedt talenten de kans om zich te ontplooien bij opdrachtgevers die dezelfde passie delen als wij.

Klaar om te starten? We willen zo snel mogelijk gas geven, maar we stemmen de startdatum graag af op jouw schema. Laat ons weten wanneer je kunt beginnen en we zorgen dat alles ready is voor jouw grand entrance. Zet de stap, join ons team en maak de toekomst een stukje duurzamer en technisch perfect. Reageer nu en wie weet ben jij onze nieuwe Werkplaatsmonteur!

FlexVisie Uitzenden is een uitzendbureau (Recruitment Agency) met vestigingen in Almelo, Enschede en Deventer. Wij helpen mensen aan werk. Vooral in de productie en logistiek. We vinden het belangrijk om goed naar mensen te kijken en ze te begeleiden. Opleidingen, job coaching en persoonlijke hulp zorgen ervoor dat mensen de juiste baan vinden. Bij FlexVisie Uitzenden krijgen talenten de kans om zich te ontwikkelen bij bedrijven die net zo gepassioneerd zijn als wij.


Meer weten over deze vacature?
Administratief medewerker
Brent Prijs
bprijs@flexvisie.nl