Payroll

Ontdek de voordelen van payroll dienstverlening met FlexVisie Uitzenden

Heeft u als werkgever behoefte aan meer flexibiliteit en gemak op het gebied van personeelszaken? Dan is payroll dienstverlening wellicht de oplossing voor u. Bij FlexVisie Uitzenden bieden wij u de mogelijkheid om uw werknemers op de payroll te zetten, zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten.

Met onze payroll dienstverlening ontzorgen wij u volledig op het gebied van arbeidsrechtelijke en administratieve taken. Wij nemen het juridisch werkgeverschap over van u en regelen de salarisadministratie, afdracht van sociale premies en belastingen, arbeidscontracten en andere bijkomende zaken. Bovendien heeft u geen omkijken meer naar de risico’s van ziekteverzuim en ontslagprocedures, omdat wij deze voor u afdekken. 

Naast de voordelen op het gebied van gemak en flexibiliteit, biedt payroll dienstverlening u ook financiële voordelen. U betaalt namelijk alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren van uw werknemers, zonder dat u vastzit aan langdurige contracten en verplichtingen. Dit maakt het voor u als werkgever mogelijk om uw kosten beter te beheersen en in te spelen op veranderende marktomstandigheden.

Bij FlexVisie Uitzenden bent u verzekerd van een betrouwbare en professionele partner op het gebied van payroll dienstverlening. Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak en onze expertise in het vinden van maatwerkoplossingen voor onze klanten. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Aanmelden

Persoonlijk contact

Indien u meer informatie wenst over onze dienstverlening, staan wij graag voor u klaar om u te informeren. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze vestigingen bij u in de buurt.

Lees ook:

Aanbrengen van competente kandidaten voor de job

Voorzien in
menselijk kapitaal

Faciliteren van continuiteit in een flexibele vorm 

Zorgen voor een correcte informatiestroom