Support

Betrouwbare support voor een correcte informatiestroom met FlexVisie Uitzenden

Het vinden van de juiste kandidaten voor uw organisatie kan een tijdrovende en complexe taak zijn. Bij FlexVisie Uitzenden begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste informatie te hebben en de stroom van informatie goed te regelen op het gebied van werving & selectie, uitzenden en payroll. Wij bieden daarom support op dit gebied, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Onze support op het gebied van werving & selectie, uitzenden en payroll omvat onder andere het opzetten en beheren van de juiste processen en procedures om een correcte informatiestroom te waarborgen. Wij zorgen ervoor dat uw werving & selectieproces soepel verloopt door het screenen van kandidaten en het verzorgen van de nodige administratie. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het uitzenden van tijdelijk personeel en het regelen van payroll dienstverlening. Met onze expertise en ervaring nemen wij u deze taken uit handen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. 

Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is en daarom bieden wij maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Door onze persoonlijke aanpak en onze betrouwbare service hebben wij een solide reputatie opgebouwd bij onze klanten.

Bij FlexVisie Uitzenden kunt u rekenen op professionele en betrouwbare support op het gebied van werving & selectie, uitzenden en payroll. Onze focus ligt op het ontzorgen van onze klanten en het waarborgen van een correcte informatiestroom. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Aanmelden

Persoonlijk contact

Indien u meer informatie wenst over onze dienstverlening, staan wij graag voor u klaar om u te informeren. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze vestigingen bij u in de buurt.

Lees ook:

Aanbrengen van competente kandidaten voor de job

Voorzien in
menselijk kapitaal

Faciliteren van continuiteit in een flexibele vorm 

Zorgen voor een correcte informatiestroom